ICT op school

Wat is Somtoday?

Somtoday is het hart van onze administratie waarin alle informatie over onze leerlingen en ouders verwerkt wordt.  Deze informatie omvat hoofdzakelijk de aanwezigheid van de leerlingen, de cijfers van onze leerlingen alsook het volledige lesrooster.

In een overzichtelijk app voor ouders en leerlingen is er steeds inzicht in bovenstaande informatie.  Vanuit het rooster kunnen de leerlingen ook hun huiswerk en geplande toetsen zien.  Ook de ouders kunnen met hun eigen account al deze informatie bekijken.  Op deze manier kunnen ouders steeds zien hoe hun zoon of dochter het op school doet.

Wanneer een cijfer ingevoerd wordt door een docent, krijgen leerlingen daar een melding van waardoor zij steeds kunnen opvolgen hoe ze het op school doen.

Somtoday is makkelijk te bereiken via iedere browser en heeft, zoals eerder genoemd, een handige en overzichtelijke applicatie voor ouders en leerlingen.

Geen computer of internet?

Is er thuis geen computer en/of internet beschikbaar, neem dan contact op met school. Wij kijken dan hoe wij jou kunnen ondersteunen.

Op zoek naar een laptop, IPad of chromebook?

Ben je privé op zoek naar een geschikte laptop, iPad of Chromebook, of ben je toe aan vervanging? Bekijk het assortiment van VMBO Maastricht door naar shop.studywise.nl te gaan en zoek op LVO!

Wat biedt Studywise?

Betaling via Ideal – kies evt. voor gespreid betalen in 48 maanden.

Verleng je garantie naar 3 of 4 jaar inclusief schadedekking (zonder eigen risico op laptops en Chromebooks).

Bij een defect wordt je apparaat thuis opgehaald, binnen 5 werkdagen weer gerepareerd en weer thuis afgeleverd zonder extra kosten.

Gebruik tijdens het betalen de code LVO20 en ontvang € 20,- extra korting! (korting geldt niet voor Apple producten). Voor meer informatie, ga naar shop.studywise.nl. Over dit aanbod kan geen contact met school worden opgenomen.

Deel deze pagina op: