stcok
Open dag 2020 VMBO Maastricht

Open dag

De open dagen, de informatieavonden en de proeflesmiddagen kunnen we in verband met corona helaas niet fysiek vormgeven. We vinden het absoluut jammer en het is voor ons allen een zeer lastig besluit geweest. Toch laten we in Maastricht-Meerssen dit jaar op een andere manier zien dat we samen staan voor goed onderwijs en dat er in onze regio genoeg te kiezen valt.

Alle geplande data (open dagen, informatieavonden en proeflessen) blijven staan, de invulling wordt per school georganiseerd en kan daardoor verschillend van opzet zijn. Eén ding staat echter vast: alles gebeurt dit jaar online. 
De communicatie hierover is straks te vinden op de websites van elke afzonderlijke school. Elke school zal online een zo goed mogelijk beeld schetsen van het aanbod en de sfeer van de school, zodat leerlingen en ouders een goed afgewogen besluit kunnen nemen over de toekomstige school.

Wij hopen op uw begrip en zien u graag online op onze open dagen.

*********************************************************************************************************************

Wanneer uw zoon of dochter in groep 8 zit, dan bent u samen met uw kind inmiddels aan het nadenken over het voortgezet onderwijs. Er zijn verschillende momenten waarop u kennis kunt maken met VMBO Maastricht.

De open dag vindt online plaats op zaterdag 23 januari 2021. De proeflessen vinden online plaats op woensdag 27 januari. Na aanmelding op de website, wordt er een link naar de leerling gestuurd om in te loggen op de online lesomgeving.. 

Kijk voor overige informatiemomenten (informatieavond / meeloopmiddag) bij informatiemomenten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via vmbo@lvomaastricht.nl.

Deel deze pagina op: