Loopbaanoriëntatie
04 December 2017 – 

LOB doen we samen

Om goed voorbereid te zijn op de juiste keuze voor het vervolg in het middelbaar beroepsonderwijs gingen de 4e jaars naar een informatie avond in het MBO op dinsdag 28 november jl..

De sfeer van de avond was open en gezellig. Vaak zagen we oud-leerlingen hun Mbo-opleiding vertegenwoordigen. Daar waren we erg trots op.
Wat goed dat er grote belangstelling van zowel leerlingen als hun ouders was. Alleen met deze betrokkenheid kun je juiste keuzes maken. Een belangrijk moment in deze maanden voor de 4e jaars. Iedereen moet op tijd zijn loopbaanverkenner stappen gemaakt en ingevuld hebben. Dit is behalve een verplicht onderdeel voor het examen ook een goed onderdeel in het keuzeproces. Zo voorkom je teleurstellingen en het voortijdig verlaten van de opleiding.

We danken alle leerlingen en hun ouders die aanwezig zijn geweest. En natuurlijk ook het MBO dat ons gastvrij heeft ontvangen. Ben je niet geweest? Dan heb je echt wat gemist. We hebben een belangrijk stap gezet in het vervolg van de loopbaanstappen. LOB DOEN WE SAMEN!

Deel deze pagina op: