Stagebureau
Stagebureau LVO Maastricht

Het Stagebureau is er ook voor jou!

Al op jonge leeftijd ben je bezig met de toekomst. Dit doe je samen met je ouders/verzorgers, familieleden, vrienden/vriendinnen maar ook met leerkrachten en mentoren. Zij helpen jou om je talenten te ontdekken. Niet alleen de school maar ook de praktijk in de vorm van stages helpen je om je schoolloopbaan goed vorm te geven.

Het Stagebureau maakt je wegwijs in het aanbod en helpt je bij het zoeken naar een geschikte stageplaats.

Het Stagebureau van LVO Maastricht heeft twee vacaturebanken:

Maatschappelijke stage

De Maatschappelijke Stage is een vast onderdeel van het onderwijsprogramma van elke middelbare school. Met een Maatschappelijke Stage leer je om je in te zetten als vrijwilliger voor onze samenleving. Je ontdekt niet alleen je persoonlijke kwaliteiten maar werkt ook samen met anderen aan een betere leefomgeving. Zo word je opgeleid als vrijwilliger van de toekomst.

Beroepsorënterende stage

Het Stagebureau van LVO Maastricht beheert de vacaturebanken MaS en BeS voor de regio Maastricht. Op één plek worden alle stageplekken geregistreerd. Dit zijn de stages die leerlingen volgen als beroepsoriëntatie of snuffelstage. Elke vorm van onderwijs in Maastricht te weten het vmbo, vhbo, vwo, vrijeschool en praktijkonderwijs vullen de stages in gericht op hun specifieke onderwijsleerroute.

Meer informatie 
Deel deze pagina op: