25 February 2018 – 

Training samen opvoeden

Elke ouder heeft wel eens twijfels of vragen over de opvoeding. Dan kan het fijn zijn om eens met andere ouders van gedachten te wisselen. En vooral ook ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren!

Daarom start een groep professionals uit het sociaal domein van de gemeente Maastricht binnenkort met de training ‘Samen Opvoeden’. Het uitgangspunt daarbij is dat jij als ouder de meeste kennis hebt over het opvoeden van je kind. Door onder leiding van een ervaren professional met meerdere ouders van gedachten te wisselen over bepaalde vragen of twijfels die je hebt, kom je wellicht op antwoorden of oplossingen waar je nog niet aan had gedacht!

Voor wie?

De training is bedoeld voor ouders in Maastricht en Heuvelland  die vragen of twijfels hebben over de opvoeding van hun kind. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lastig gedrag van je puber;
  • Je kind is weleens slachtoffer van pesterijen;
  • Het social media gebruik van je kind;
  • De invloed van “foute” vrienden;
  • De juiste grenzen stellen aan je kind;
  • Driftbuien van je peuter;

Zoals uit bovenstaande vragen blijkt, maakt het niet uit hoe oud je kind is!

Over de Training

De training start op woensdag 28 februari 2018 en wordt kosteloos aangeboden. De training bestaat uit 6 bijeenkomsten op woensdag van 19.00 tot 21:00 uur:

  1. 28 februari
  2. 7   maart
  3. 14 maart
  4. 21 maart
  5. 28 maart
  6. 11 april

De locatie is op school: LVO Bemelerweg 1 

Meer informatie of aanmelden?
Neem dan contact op met Shirley Widdershoven, Jeugdconsulent gemeente Maastricht.
Zij is bereikbaar via telefoonnummer 06-52571429 en per mail via shirley.widdershoven@maastricht.nl of Christel Pachen, telefoonnummer 043-3504087, christel.pachen@maastricht.nl 

Deel deze pagina op: