09 November 2017

Herinnering inzake facturatie vrijwillige- en verplichte ouderbijdrage:

De Afdeling Financiën van LVO Maastricht heeft u in de eerste week van oktober een e-mail met informatie en een veilige link gestuurd. Omdat er van een aantal ouder(s)/verzorger(s) nog geen reactie is ontvangen, zal er in de week van 13 november een herinneringsmail incl. een veilige link worden gestuurd met het verzoek alsnog binnen één week het digitale keuzeformulier in te vullen

Het niet doorgeven van keuzes heeft kan onder andere tot gevolg hebben dat de kluissleutel ingeleverd dient te worden, en er uitsluiting plaats zal vinden van verdere activiteiten vanuit de ouderbijdrage.

Als u de link volgt, komt u bij het keuzeformulier specifiek voor uw kind. Hier kunt u aangeven waar u gebruik van wilt maken. Tevens kunt u de hieraan verbonden kosten direct zien.

Daarnaast dient u hier akkoord te gaan met de ‘overeenkomst vrijwillige ouderbijdrage’ door middel van het zetten van een vink (de bedoelde overeenkomst is via een link te raadplegen). Indien u akkoord gaat met de overeenkomst, dan is er sprake van een betaalverplichting voor hetgeen u aanvinkt. Ook indien u niets wilt afnemen, kunt u dit op het formulier aangeven en afronden.

Vervolgens kunt u aangeven of u de ouderbijdrage in termijnen wilt betalen en kunt u een betaalwijze kiezen. U ontvangt de factuur in PDF in uw mailbox.
Enkele dagen voor het vervallen van de betaaltermijn, ontvangt u automatisch een service e-email ter herinnering. Indien u heeft gekozen voor betaling in termijnen, ontvangt u dit service bericht vóór het vervallen van elke termijn. LVO werkt niet met automatische incasso; u dient zelf de bankoverschrijvingen uit te voeren of te betalen via de veilige iDEAL-link.

Facturatie verplichte ouderbijdrage:

Los van de vrijwillige ouderbijdrage worden de verplichte bijdragen voor reizen en bijv. Twee Talig Onderwijs (TTO), Versterkt Talen Onderwijs (VTO), en Sport & Lifestyle separaat rechtstreeks aan u gefactureerd. U ontvangt hiervoor digitaal een factuur, waarbij u enkel een keuze kunt maken uit de betaalwijze.

Voor inhoudelijke vragen betreffende de ouderbijdrage, wordt u verzocht contact op te nemen met de schoollocatie zelf. Voor financiële vragen of vragen betreffende Wis Collect, kunt u contact opnemen met de afdeling Financiën (debiteuren@lvomaastricht.nl).

Deel deze pagina op: